Nasdaq velger Drupal 8

Publisert: 11.11.2016
Drupal 8 - Nasdaq

Spectra har gleden av å meddele at vi nå leverer webløsninger basert på Drupal 8.

Drupal er en åpen kildekode-plattform som gjør det enkelt for våre kunder å publisere innhold selv. Drupal egner seg for små og store nettsteder.

Et bevis på at versjon 8 virkelig er moden, er at Nasdaq Corporate Solutions har valgt å basere sitt neste Investor Relations-nettstedet på Drupal 8.

Drupal er en veldig fleksibel og skallerbar plattform for å bygge publiseringsløsninger for web (CMS). Versjon 8 ble lansert for et års tid siden og har en rekke forbedringer sammenlignet med versjon 7. Blant annet er funksjoner for bygging av flerspåklige nettsteder kraftig forbedret.

Plattformen tillater mange spesialtilpasninger og regnes derfor for å være mer avansert og fleksibel enn f.eks. Wordpress. De mange tilpasningsmulighetene er nettopp Drupals styrke, og gjør plattformen enklere å bruke for den som skal publisere og redigere innhold.

Spectra leverer også webløsninger basert på andre plattformer. Er behovet primært en avansert produktkatalog for web, finnes det plattformer som er spesielt egnet for dette.

Relevante lenker:

Nasdaq Chooses Drupal 8 - www.drupal.org

Nasdaq using Drupal 8 for new Investor Relations websites - buytaert.net

 

Foto: Marc van der Chijs

Web

Vi lager websider og publiseringsløsninger for web.

Grafisk Profil

Vi utvikler logo og andre elementer i bedriftens grafiske profil.

Produksjon

Vi produserer annonser, brosjyrer, kundeaviser og alt innen trykksaker.

Prosjekt

Vi setter sammen et team av ulik spisskompetanse for håndtere store og små prosjekter